Mijn verhaal

        

Hey sister,
Ik ben Sophie, een creatieveling met veel passies. Chocolade is er zeker één van want een dag zonder chocolade, is een dag niet geleefd! Maar mijn absolute passie is juwelen maken.
Na mijn studies interieurarchitectuur voelde ik dat mijn drang naar creëren nog niet compleet was. Zo begon ik aan mijn opleiding goudsmeden. Mijn architecturale opleiding bleek een meerwaarde. Vormgeving, lijnenspel en verhoudingen zijn dan ook architectuur geïnspireerd.. Toen ik de eerste plaats behaalde in een wedstrijd voor beginnende juweelontwerpers, wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. Ik ben dus een echte 'ambachtsvrouw'. Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar wat mensen beroerd, nieuwe technieken en materialen uit te proberen om zo telkens weer tot een nieuwe invulling van 'juwelenontwerpen' te komen.
Duurzaamheid, kwaliteit, handwerk en lokaal winkelen zijn zaken die voor velen steeds belangrijker worden. Daar ben ik heel blij om. Vanuit die vraag is deze collectie van  betaalbare en toch duurzame juwelen tot stand gekomen. Ik ben nu eenmaal gek op uitgepuurde vormen en tijdloze ontwerpen die stralen in hun eenvoud.
Hopelijk denken jullie er net zo over. Alvast bedankt om een kijkje te nemen.
Made with love for women because we are all sisters...